24 Ocak 2013 Perşembe

Hanımelinde birlikte ördüğümüz saç bandı.Açıklamaları için sercan arkadaşıma çok teşekkür ederim.

6 yorum:

  1. canım benim özlettin kendini bu çok güzeeel daha öncede görmüştüm tarifini verirsen bende yapmak isterim. öperim kocamaaan:))

    YanıtlaSil
  2. bende özledim pınarcım anca işler yoluna girdi şimdide eşimi gemiye göndericem ondan sonra artık kısmetse buralardayım.

    YanıtlaSil
  3. merhaba canım önce gerçekten çok teşekkür ederim gerçekten yapmak istiyordum.işlerini halletmene sevindim bende bir ay önce eşimi göndermiştim bu sabah geri dönüyor ama sonra tekrar gidecek bizim ömrümüz yol beklemekle geçiyor galiba olsun Allah sağlık versin çalışsınlar bizde bekleyelim:)) sonrada oğlanları bekleyeceğiz galiba:)) neyse çenem düştü kendini bu kadar özletme......

    YanıtlaSil
  4. doğru pınarcım hep beklemekle geçti sağlık olsun derlerya evlatlarımız için sağ olsunlar iyi haberlerini alalım dağ ardında olsunlar ben oğluşumu gönderdim nette hergün görsem doyamıyorum.Bugün ne yedin aman oğlum demekten çocuğu sinir ediyom.öptm canım görüşürüz kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  5. Allah kavuştursun ama insan elinde olmadan oğluşlara ne yaptın ne yedin nasılsın diye devamlı soruyor uzakta olunca dahada meraklanıyoruz. bende öperim kolaylıklar dilerim....

    YanıtlaSil

modellerim

el emeklerim