26 Temmuz 2012 Perşembe

tığ işi çocuk bluzu

sevgili arkadaşım GONCA'nın http://hamaratablam.womanforum.net/login?redirect=%2Ft2535-topic forumda özelden açıklamış olduğu bebek bluzu teşekkürler canım arkadaşım ;düğmeler de pembe fakat ışık tan dolayı sarımsı çıkmış.

23 yorum:

  1. ellerine sağlık çok güzel olmuş bende komşumun bebeği için yapmayı düşünebilirim.. pek bebek kıyafeti örmedim sayılarda yardım isteyebilirim:))

    YanıtlaSil
  2. herzaman canım yardımcı olurum.Hatta arzu edersen sevgili arkadaşımız goncanın forumuna gel birlikte güzel paylaşımlarda bulunuruz.adresi bırakıyorum http://hamaratablam.womanforum.net/login?redirect=%2Ft2535-topic senin gibi bir arkadaşımızla birlikte olmaktan mutlu oluruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben oraya üye oldum ama resimler açılmadı ya da ben beceremedim.... hatta şimdide örüyorum parmaklarım yara ama boş duramıyorum...

      Sil
    2. aynen bende hiç boş duramıyorum bizim kaderimiz arkadaşım eşler evde olsa yine ozaman uğraşacak gezecek vaktimiz bol oluyor.Bende resimler açılıyo acaba dns ayrları deniyo o sebeptenmi açılmıyo yarın istersen üyeliğin aktifleştiyse ki resimler açılmadığı için aktif olmuşsundur birlikte forumda çözmeye çalışalım ben çok huzurluyum orda olmaktan o yüzdende seninde orda olmanı istedim canım görüşmek dileğiyle bende çıkıyorum biraz kitap okuyup yatarım bugün deniz ödemeler derken yorulmuşum iyi geceler sağlıcakla kal

      Sil
  3. bende canım aynen katılıyorum birde ruhumuz kıpır kıpır galiba öyle devrilip boşboş yatamıyoruz:)) teşekkürler .görüşürüz iyi dinlenmeler iyi geceler:))

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık abla ne kadar hoş bir bluz oldu öyle
    sahibi iyi günler giysin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol ablacım seninkinide çok beğendim dökümlü dökümlü 2 renkli harika oldu seninde ellerine sağlık

      Sil
  5. sevgili comet70 dikişdersinin yorumunda yazmışsın gördüm bizim ütümüz bitmez hele ben ayın ikisi itibariyle ütüden ve mutfaktan başımı alamayacağım eşim 7ay sonra ilk defa eve geliyor bavullar dolusu çamaşır beni bekliyor.. birde zavallı adam bu eve yabancı o yokken biz taşındık ocakta gelip 10gün kaldı giderkende sanki başkasının evinde kaldım dedi.şimdi evde hiçbirşeyin yerini bilmez sürekli pınaaar o nerde pınaaar bu nerde diycek ona klavuzluk yapacam ütüde cabası...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah kavuştursun pınarcım benim eşimde kısmetse ağustosun 15 inden sonra gün saymaya başlarız gelicek oğlanı ekimde gönderdikten sonra tekrar çıkar ay yazık nekadar zor normalde geldiklerinde zaten 15 günde eve zor adapte oluyolar dediğin gibi değişik ev daha zor sağ olsunlar başımızda olsunlarda canım ütüler bizim olsun öptm sağlıcakla kal pınarcım:)

      Sil
    2. Amin canım sizide Allah kavuştursun sizinde az kalmış. bizimde bu sefer 3ay kadar evde kalacak sonra diğer geminin kesimi başlayınca yine gidecek..ben razıyım mutfaktan ve ütüden başımı kaldırmamaya:)) beylerin işi ne zor bavulları hep kapı ardında evlerinin tadını bile çıkaramıyorlar Allah yardımcıları olsun.eşim bugün 1gün geç geleceğini öğrenmiş hırsından deliye dönmüştü 7aya dayandı bu 1güne sebep olan çinli için geberticem bu adamı diyordu.sakin ol dedim 7ay geçmiş 1güncükten bişey olmaz..işleri çok zor .bende öptüm kocaman:)

      Sil
  6. canımm ellerine emeklerine sağlık çok güzel olmuş sahibi güle güle giysin...

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir bluz.Yaz için ideal.Sevgiler:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ayten hanımcım bir çocuğumuzu sevindiririz inş.benim 1 tane 19 yaşında oğlum olunca kız özlemini böyle gideriyorum sağlıcakla kalın:)

      Sil
  8. Çok güzel olmuş canım güle güle kullanılsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol arkadaşım çocuk kıyafetleri gerçekten birbaşka güzel oluyor teşekkürler canım

      Sil
  9. Marvelous, what a web site it is! This webpage
    presents useful information to us, keep it up.
    my site - click here to read this message

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I was very happy thank you very much esteem will follow with great pleasure Ilove your blog

      Sil
  10. ellerine sağlık funda ablacım ayy çok şeker olmuş bu bulüz bayıldımm gerçekten selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. suzanım çok teşekkür ederim ablacım kuzenimin kızına ördüm nette beğenmişti fıstığımada çok yakıştı öptm ablam

      Sil
  11. Yanıtlar
    1. nilgünüm çok sağol ablacım bu aralar pek örgü öremediğimden tığ işi yapmış oldum benimde içime sindi.senin açıkladığın şalda elimde daha hala bitircem inşallah bloğumdanda teşekkür ederim ablacım bize böyle güzel modelleri aktarıp paylaştığın için öptm gönlü güzel kardeşim

      Sil
  12. Şişle örülenlere alıştık; ama tığ işi çok güzel gerçekten:). Elinize sağlık.

    YanıtlaSil

modellerim

el emeklerim