16 Haziran 2012 Cumartesi

hello kitty

Calio yanlız kalmasın birde hello kitty le şansımı denemek istedim Hamarat abla yetkin forumda Gonca arkadaşımın yardımlarıyla buda bitmiş oldu.Şimdi sırada palyoça ve pepe var birde saçlı bir kızım olsa hiçte fena olmaz evde kız hasretliği çekmem.Biraz elim alışsın diye şimdilik gözler ya düğme yada iple dikerek yapıyorum daha sonra YASEMİN KALE arkadaşımızdan göz ve diğer aksesuarlarımı sipariş veririm.Bu arada arkadaşlar eksiklerimi söylerseniz çok memnun olurum sizlerin sayesinde görmediğim eksiklerimi düzeltmiş olurum.Şimdiden teşekkürler. 

8 yorum:

  1. ellerine sağlık tatlım çok şirin olmuş elin iyice alışana kadar sayısı olan örnekleri çalış sonra doğaçlaman da gelişir HK da çok daha başarılısın. sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. çok sağol arkadaşım teşekkür ederim haklısın el alışınca daha iyi olacak ilk denemeler bazen sayıları şaşırdığım oluyo şimdide şirineye başladım bakalım nasıl olacak sağlıcakla kal canım.

    YanıtlaSil
  3. CANIM DUALARINI BEKLERİM.
    KANDİLİN MÜMAREK OLSUN...

    YanıtlaSil
  4. sizlerinde canlarım kandiliniz mubarek olsun

    YanıtlaSil
  5. Canım eline sağlık bence de hello çok güzel olmuş.Yenilerini bekliyorum:))sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. çok sağol Goncacım sayende öğreniyorum canım.şimdide şirine sırada başladım fakat sıcaklardan yapamıyorum bitsin forumumuzada eklicem canım

    YanıtlaSil
  7. Yanıtlar
    1. Yasemin hanımcım gerçekten sizin gibi bir üstadımızın beğenmesi beni mutlu etti daha bi yapma arzusu duydum çok teşekkür ederim sağolun.

      Sil

modellerim

el emeklerim